Om mig

Öppensinnad och kreativ tvåbarnsmor med sinne för detaljer…

Min man beskriver mig: Natalie är en person det händer mycket kring, det är sällan en tråkig stund med henne och det är alltid något nytt på gång. Hon är väldigt social och en expert på att ha många bollar i luften, ju fler desto bättre. Min fru är en sann människokännare och det är nog tack vare det som hon lyckas med sina fotouppdrag och att det ständigt trillar in fler. Hon är en fantastisk mor som alltid sätter barnen i första rummet. Natalie har ett utpräglat sinne för detaljer, i synnerhet när det kommer till inredning som hon är väldigt intresserad av, varje inredningsdetalj är placerad där den är av en anledning. Min fru inleder gärna ett avsnittsmaraton av en bra tv-serie men är den inte tillräckligt händelserik så somnar hon, som sagt så bör det helst hända något hela tiden. Hon har en syn som inte är av denna värld, hon lägger märke till saker som jag aldrig ens hade sett om hon inte påpekat det för mig. Natalie älskar sushi och startar gärna fredagskvällen med en flaska bubbel. Hon älskar tulpaner och efter fyra års äktenskap så har jag äntligen lärt mig vad jag ska köpa i blomsteraffären. Dessutom är hon en fantastisk fru som alltid ställer upp för mig, tar hand om mig när jag behöver det och hon ställer alltid upp för sina vänner.

Såhär tycker mina kunder om mig

”En fotograf med den rätta känslan! När vi skulle gifta oss i september så var vi på jakt efter en prisvärd och duktig fotograf, och vilken fullträff vi fick. Vi kan med handen på hjärtat säga att vi är då glada att just Natalie åtog sig vårt uppdrag och förevigade vår dag. Natalie är en så gästvänlig och rolig människa vilket bara lyfter hennes proffsiga arbete. Natalie får brudparet att släppa på nervositeten och fångar verkligen de små ögonblicken med sin kamera. Hennes flexibilitet och lyhördhet gör henne till den bästa fotografen man kan tänka sig! Tack Natalie för att du var med oss på vår speciella dag!”

Frida och Josefine, Agneshill, september 2017

”Vilken Fullträff! Att välja fotograf idag är en djungel och det finns så många duktiga fotografer där ute! Men Natalie lyckades fånga vår lite ovana och obekväma familj framför kameran, och vilket resultat! Natalie fick oss att känna oss bekväma, att vara oss själva hon fick till den där speciella känslan, ljuset, stunden och fångade barnen på helt fantastiskt sätt! Natalie är otroligt duktig, kreativ och så himla rolig! Vi fick en fin stund tillsammans med familjen, med många skratt och tokigheter den dagen! Nu är vi lite mer bekväma framför kameran och kan varmt rekommendera Natalie!”

Stort tack från Maria & Alex med familj, Genarp