Bokning

Priser

Bröllop
Jag har flera olika bröllopspaket med pris från 7000 kr för porträttfotografering. I alla paket ingår högupplösta filer. Maila mig om du är intresserad av att se den kompletta prislistan över bröllopspaketen och de tillval jag erbjuder.

Porträtt
Porträttfotograferingar (barn, gravid, morgongåva) har priser från 1500 kr. Maila mig för komplett prislista.

Företag
Företagsfotograferingar – maila mig för offert.

Att boka mig som fotograf

Att boka mig är lätt. Börja med att fylla i kontaktformuläret här bredvid. Sedan träffas vi på en fikadejt och pratar om era önskemål och förhoppningar kring er bröllopsdag. Eftersom jag ska ju följa med er under en hel dag och dela några av era mest intima ögonblick, då är det viktigt att det är någon ni känner er bekväma med och litar på.

Bra att veta

Vid bokning av bröllopspaket betalas 5000 kronor i förskott för att boka det specifika datumet. De 5000 kr dras sedan av från paketpriset. Förskottsbetalningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning. Jag utför bröllopsfotograferingar i hela Sverige. Jag innehar F-skatt och alla priser är inklusive moms. Vi har naturligtvis kontinuerlig kontakt fram till bröllopsdagen och har ni några som helst frågor eller funderingar är det bara att ringa eller maila. Jag älskar att hjälpa till så behöver ni tips och idéer är det bara att höra av er.

Vad väntar du på?

Boka mig redan idag